​Spartelarbejde af veluddannede malersvende

Hos Malerfirmaet Martin Poulsen ApS i Hjørring i Nordjylland nær Aalborg laver vi alle former for spartelarbejde og maling af hus. Vi tilbyder pudse- og spartelarbejde for private, erhverv og offentlige myndigheder. Det kan også være for blandt andet arkitekter, entreprenører og andre håndværksmestre.

Maler- eller tapetseringsarbejde ved spartelarbejde

En flot tapetsering eller et flot malerarbejde på vægge og lofter kræver et solidt spartelarbejde. Det sikrer en pæn og jævn overflade, men det sikrer også, at malingen eller tapetet bliver siddende, hvor det skal.

Vi kan naturligvis også udføre det efterfølgende maler- eller tapetseringsarbejde. 

Vi kan udføre alle former for malerarbejde, og vi kan endvidere tapetsere med væv, filt, savsmuldstapet, fototapet og traditionelt tapet. Vi maler også gerne gulve, paneler, lister, døre og vinduer

Vi benytter kun kvalificerede og veluddannede malersvende samt engagerede malerlærlinge. Og vores medarbejdere har altid en pakket servicebil, så de også kan klare uforudsete opgaver. Vi leverer i det hele taget altid kvalitet i alt vores maler-, tapetsering- og spartelarbejde. Dertil kommer, at vi sørger for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Derfor har vi naturligvis faste priser.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på spartling

​Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre mere om vores maler-, tapetsering- og spartelarbejde, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi kommer altid ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår opgaven, før vi sætter pris på.

Du kan ringe til os på telefon 2032 1912. Eller du kan sende en e-mail til: maler@martinpoulsen.dk eller benytte vores kontaktformular.

Få et gratis tilbud i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Malerfirmaet Martin Poulsen ApS

Skagensvej 14

9800 Hjørring

​Tlf.: 2032 1912

E-mail: maler@martinpoulsen.dk

CVR: 37328855

​​Malerfirmaet Martin Poulsen ApS

Skagensvej 14

9800 Hjørring

​Tlf.: 2032 1912

E-mail: maler@martinpoulsen.dk

CVR: 37328855